Teollisuus- ja tuotantorakentamisen ratkaisut ammattilaisilta

Logistiikka- ja varastohallit

Marestone Building Oy toteuttaa kustannustehokkaasti

Marestone Building Oy:n mittava kokemus logistiikkakeskusten, varastohallien, pakkaushallien ja muiden teräsrakennetilojen toteutuksesta takaa hyvän perustan urakan jokaiseen vaiheeseen. Jotta aikataulut pysyvät hallinnassa, on saumaton yhteistyö erilaisten toimijoiden kanssa tärkeää. Kun suunnitelmat ovat kattavat, säästyy aikaa, vaivaa ja rahaa.

Kattavasti myös avaimet käteen -palveluna 

Saat logistiikkakeskukset, varastohallit ja mitä erilaisemmat teollisuusrakennukset meiltä avaimet käteen -palveluna. Asioidessasi kanssamme, saat tarvittavat tilat sovittuna ajankohtana järkevästi hinnoiteltuna. Yrityksellemme on tärkeää, että olemme luottamuksenarvoisia ja ymmärrämme, että hyvän lopputuloksen saavuttaminen merkitsee vastuunkantoa. KVR-urakointi, eli kokonaisvastuurakentaminen, antaa ammattilaiselle mahdollisuuden toteuttaa mahdollisimman kustannustehokkaita ratkaisuja.

Miksi rakennuttaa meillä?

  • Kokonaisvaltainen rakentaja
  • Hyvä projektinhallinta
  • Pitävät aikataulut
  • Työn järkevä hinnoittelu

Katso toteutuneet logistiikka- ja varastohallit ja pyydä kohteestasi tarjous!

Meille on kertynyt vuosien mittaan monipuolinen asiakaskunta mitä erilaisimmilta teollisuuden aloilta. Kasvava ja kehittyvä yrityksemme panostaa korkealaatuiseen toteutukseen kohteessa kuin kohteessa. Katso monipuoliset referenssimme. Kerromme mielellämme miten toteuttaisimme juuri Sinun kohteesi. Tarkemmat yhteystietomme »