Teollisuus- ja tuotantorakentamisen ratkaisut ammattilaisilta

Tuotanto- ja teollisuusrakennukset

Rautaista osaamista asiakkaidemme hyväksi

Marestone Building Oy toteuttaa vaativatkin tuotanto- ja teollisuusrakennukset kokemuksella. Kun asialla on ammattitaitoinen tekijä, on lopputulos varmasti viimeisen päälle tehty. Toimimme Raumalta käsin, muun muassa Turun alueella ja sopimuksen mukaan myös muualla.

Avaimet käteen -palveluna  

Saat tarvittavat tuotanto- ja teollisuusrakennukset tarvittaessa avaimet käteen -palveluna. Muun muassa hakelämpökattilalaitokset, maatalousrakennukset, pakkaushallit ja muut tuotantorakennukset kuuluvat osaamiseemme. Valitessasi meidät toteutukseen, työvaiheet seuraavat toisiaan saumattomasti. Vastuunkantaminen onkin meille tuttua ja tärkeää. KVR-urakointina tehty rakennusurakka on asiakkaillemme mitä mainioin sopimusmalli.

Tuottavaksi nopeasti

Marestone Building Oy toteuttaa rakennus- ja saneeraustyöt nopeasti, jotta asiakkaamme investoinnit saadaan tuottavaan käyttöön ajallaan. Ymmärrämme, että aikataulut edellyttävät meiltä joustavuutta ja sujuvaa yhteistyötä niin asiakkaidemme kuin muiden yhteistyökumppaneidemme kanssa.

Erityistä palveluissamme:

  • Kattavaa kokemusta
  • Joustavaa palvelua
  • Sujuvaa projektinhallintaa

Tutustu toteutuneisiin tuotanto- ja teollisuusrakennuksiin ja pyydä omasta kohteestasi tarjous!

Kasvumme edellytyksenä on ollut korkealaatuinen tekeminen kohteessa kuin kohteessa. Katso vaikuttavat referenssimme, ja kysy lisää oman kohteesi toteutuksesta. Ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella.